3 Ağustos 2012 Cuma

IrisI/아이리스

Iris/아이리스 2009



Sonuna kadar aksiyon sevenler için...
İlk bölümünü izlediğim andan itibaren kaptırmıştım kendimi. Hem aksiyon hem de aşkı içeren bu dizi. NSS ajanı Hyeong Jun (Lee Byung Hun) özel bir görev için Macaristan'a gönderilir. Görevini başarıyla tamamlar fakat NSS başkanının ihanetine uğrar. O artık gözden çıkarılmış bir ajandır. Sa Woo (Jeong Jun Ho) onun en yakın arkadaşıdır. Hatta kan kardeşidir. İkisi de aynı kadını Seung Hee'yi sevmektedir. Fakat bu iyi arkadaşın yolları ayrılacaktır. Biri ihanet edecek diğeri gerçeğin peşinde koşacaktır. Ve bu iki arkadaş aşklarını sonuna kadar koruyacaktır.

Hyeong Jun'un ihanete uğramasının tek bir sebebi vardır o da "Iris"tir... O daha çok küçükken seçilmiştir. Hyeong Jun Iris örgütünü öğrenir ama bu örgütün kökünü kazıyabilecek midir?

20 bölüm boyunca full action hissettim. Ayrıca müzikleri zaten insanı kendiden geçiriyor. İzlemenizi tavsiye ederim... Ayrıca T.O.P meraklıları bu dizide her ne kadar kötü bir imajı da olsa gözlerine bayılacaksınız. Benden söylemesi... Bu dizinin devamı niteliğinde Athena:Goddess Of War çekilmiştir. Ama oyuncular bir kaç kişi dışında tamamen farklıdır.



Oyuncular
Choi Seung-hyeon
Kim So Yeon
Kim Tae Hee
Jeong Jun Ho
Karen Miyama, Lee Jeong-gil, Baek San, Gung-min Nam, Hakuryu , Hye-jin Kim, Je-mun Yun, Ji-yeon Myeong, Ju-sang Yun, Jyu-ni Hyeon, Kap-su Kim, Kim Tae Hee, Kim Seung Woo, Nah Yoon, Seung-woo Kim, Yeong-cheol Kim, Yuko Fueki
Senaryo: Jo Gyoo-won, Kim Jae-eun, Kim Hyeon-joon

Bu dizinin bir de film versiyonu vardır. Ama yeniden çekilmiş bir film değildir. Sadece diziden alınan kesitlerle film yapılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder